Predavanje: Javni nastup i veština govorništva

U sali Regionalne Privredne Komore Kruševac u petak 19. februara sa početkom u 18 časova održano je promotivno predavanje “Javni nastup i veština govorništva”. Ovo predavanje zajednički su organizovali Mensa Srbije i RPK Kruševac u cilju promocije udruženja, predstavljanja načina rada i šta je to Mensa Srbije kao i saradnje Mense Srbije i RPK Kruševac. Predavanje na ovu temu održao je član predsedništva Mense Boris Teodosijević. Samom predavanju prisustvovalo je 50ak Kruševljana koji su izrazili interesovanje da se upoznaju sa radom Mense, ali i nauče potrebna znanja vezana za organizaciju dobrog javnog nastupa i kako postati dobar govornik.

U subotu u sali komore održano je celodnevna radionica koja je poklon lokalnog koordinatora Mense Srbije za Kruševac, Zorana Tomića, mladim kruševljanima i privrednicima kao dobitnika Svetosavske povelje. Tog dana je 55 ljudi uspešno prošlo obuku iz javnog nastupa i veštine govorništva koju je održao Boris Teodosijević.

Fotografije sa događaja možete videti u albumu 1 i 2. Takođe na sajtu Regionalne televizije Kruševac možete pogledati i priloge o ovim događajima.