Organizacioni tim

Astronomsko udruženje “Eureka” osnovano je 6. marta 2010. godine, a u registar udruženja upisano je 2016. godine. Po strukturi udruženje ima Skupštinu i Upravni odbor, koji rukovodi radom udruženja između dve skupštine.

Na ovoj stranici možete videti kraće biografije članova udruženja koji organizuju i realizuju astronomske aktivnosti u udruženju na nivou grada i šire.

Pridruži nam se

Učlanjenje: Ako želite da postanete deo tima koji će realizovati aktivnosti na polju promocije astronomije i nauke u Kruševcu i šire, prijavu za članstvo u astronomsko udruženje “Eureka” možete popuniti online formular za slanje prijave. Upravni odbor će na prvoj nardnoj sednici razmotriti Vašu prijavu i blagovremeno Vas obavestiti. Iznos članarine za članove na godišnjem …

Upravni odbor

Astronomskim udruženjem “Eureka” između dve skupštine rukovodi Upravni odbor. Upravni odbor donosi odluke o planu i aktivnostima koje se realizuju i zadužen je za organizaciju i realizaciju istih. Upravni odbor ukupno ima tri člana. Predsednik udruženja je Miloš Stanković, dok su članovi upravnog odbora Anđela Petrović i Stefan Anđelković. Na ovoj stranici možete naći biografije …

Članovi udruženja

Astronomsko udruženje “Eureka” je udruženje koje se bavi promocijom astronomije i srodnih nauka i sva zainteresovana lica mogu se prijaviti da postanu članovi udruženja popunjavanjem formulara na sledećem linku https://docs.google.com/forms/d/1-u4VoWp2Ntd0LMlnIfppWPE7wwB0Z2cYRoXBN0uWhNY/viewform?edit_requested=true. Na ovoj stranici možete videti biografije aktivnih članova udruženja i članova koji su dali značajan doprinos za razvoj udruženja.

Leave a Reply