Članovi Eureke na proslavi rođendana Mladih Ambasadora

Udruženje Mladi ambasadori proslavlja svoj  drugi rođendan. Proslavi rođendana koja je održana u zgradi Univerziteta u Nišu prisustvovali su i predstavnici AU Eureka iz Kruševca.

Uključivanje predstavnika mladih u rad Privredo ekonomskog saveta, organizovanje Aj si ti konferencije i Konferencije kreativih industrija, kao i posete velikim kompanijama – to je ono na šta su ponosni Mladi ambasadori preduzetništva. Kroz ovakav vid neformalnog obrazovanja stiču praktična znanja koja im otvaraju nove mogućnosti. Jedna od njih je zaposlenje i pokretanje sopstvenog biznisa.

Veliki doprinos gradu u prethodne dve godine dali su i Ambasadori kulture. Zahvaljujući njima broj poseta kulturnim institucijama povećan je za 30%. Ambasadori sporta  ponose time što su posle 20 godina ponovo pokrenuli Majski turnir.

Za dve godine postojanja mladi ambasadori uspeli su da izađu iz lokalnih okvira , pa svoja predstavništva imaju u Kruševcu i Novom Pazaru. Jedan od članova je i Aleksandar Ristić, član Eureke, a na svečanosti prisustvovao je i Zoran Tomić, kao počasni član ovog udruženja.