Zoran Tomić dobitnik Svetosavske povelje

Na Svetosavskoj akademiji u Kruševcu održanoj 25.01.2016. godine, Zoranu Tomiću, jednom od istaknutih članova AD Alfa i osnivaču i predsedniku AU “Eureka”, dodeljena je ovogodišnja Svetosavske povelje grada Kruševca. Ova nagrada dodeljuje se za najveća dostignuća u oblasti kulture, prosvete i nauke.

Organizatori Svetosavske akademije su Kruševačka eparhije i Kulturni centar, a u programu su učestvovali monasi manastira Sukovo, mešoviti crkveni hor “Sveti knez Lazar”, etno grup “Božuri” i glumci Kruševačkog pozorišta.

Ovogodišnji dobitnik Svetosavske nagrade Kruševljanin Zoran Tomić, istakao je za Radio Televiziju Kruševac, da mu priznanje koje je dobio za dugogodišnji rad i uspešne rezultate, mnogo znači. Ova nagrada  potvrđjuje, da je sve ono što sam radio u proteklom periodu bilo dobro i kvalitetno, naglasio je Tomić.

Takođe je veliki podstrek za nova i bolja saznanja, nove projekte i poslove. Ovom prilikom Tomić se zahvalio svima koji su mu pomogli da postigne pomenuti uspeh, bez obzira da li je reč o timskom radu ili podršci porodice, prijatelja i grada.