Organizacije civilnog društva u oblasti obrazovanja – okrugli sto

Neformalno obrazovanjeU Beogradu 29. januara 2014. godine biće održan okrugli sto pod nazivom “Organizacije civilnog društva u oblasti obrazovanja – početak formalnog opismenjavanja“. Ovaj događaj organizuje udruženje “Akademija Nacionalnog Razvoja” u saradnji sa AU “Eureka” u sklopu obeležavanja prve godine rada udruženja ANR.

Okrugli sto će biti održan u zgradi poslovnog centra “Ušće”, bivša zgrada Ce-Ka, na XIX spratu, ul. Bulevar Mihajla Pupuna, br. 6.

Ovaj događaj je prilika da se okupe organizacije formalnog i neformalnog obrazovanja i  da se kroz diskusiju o zajedničkim problemima, kroz razmenu iskustava iz dobre prakse i osnaživanjem međusobne saradnje prisutnih organizacija trajno ojačaju kapaciteti obrazovnih organizacija u našoj zemlji koji predstavljaju osnovni preduslov razvoja svake društvene zajednice.

Ovaj skup predstavljaće prvi u nizu na temu razvoja i osnaživanja udruženja koja se bave neformalnim obrazovanjem i jedan od ciljeva biće umrežavanje organizacija, a sve u cilju ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Naredni skup treba da se održi u Kruševcu, i aktivno se radi na pripremi ovog skupa.

Ako ste zainteresovani da prisustvujete skupu možete se prijaviti organizatoru na mail akademijanr@gmail.com ili telefonom: 069/11-22-025. Svaka organizacija može imati maksimalno tri predstavnika. Do sada je potvrđeno učešće 11 organizacija.

Leave a Reply