AU “Eureka” na svečanosti “Mladi za mlade”

Povodom 4 godine rada Kancelarije za mlade u skupštini Grada održana je svečanost pod nazivom “Mladi za mlade”. Tom prilikom Kancelarija za mlade u Kruševcu je predstavila rezultate svog rada u prethodne četiri godine kao i planove za dalji rad. Svečanosti je prisustvovao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao i gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić. Na svečanosti su se predstavili još 14 udruženja, neformalnih grupa i učeničkih parlamenata iz Kruševca. Jedna od organizacija koja se predstavila jeste u astronomsko udruženje “Eureka”.

Eureku i njene rezultate rada predstavio je Zoran Tomić. Tom prilikom predstaveljni su rezultati rada u prethodne tri godine, aktivnosti koje su realizovane, ali i dalji planovi. Akcenat u promociji stavljen je na aktivnosti u polju izgradnje opservatorije u Kruševcu, na čemu članovi već uveliko rade. Posetioci su imali prilike da pogledaju i kraći promotivni video o Eureci koji smo pripremili povodom tri godine rada udruženja.

Predstavljanje AU “Eureka”

Na svečanosti od članova udruženja prisustvovali su Sanja Jovanović, Aleksandar Jovanović, Nikola Nedeljković, Stefan Anđelković i Aleksa Ćirić.

Članovi AU “Eureka” na promociji

Fotografije sa svečanosti možete pogledati u galeriji.

Leave a Reply