Uspeh za Eureka InOMN i InOMN širom Srbije

Nakon realizacije projekta “Međunarodna noć posmatranja Meseca” usledio je period sumiranja rezultata, sređivanja fotografija i pisanja izveštaja. Pošto se radi o međunarodnom projektu, podrazumeva se da je potrebno te izveštaje slati i glavnim organizatorima iz, što se kaže, belog sveta. Nakon slanja izveštaja sa fotografijama ne samo za Kruševac, već i druge gradove gde je InOMN realizovan (Beograd, Niš, Zrenjanin i  Botoš). Danas sam dobio odgovor na svoj izveštaj koji glasi ovako:

“Hello Zoran! Thank you so much for sharing information and pictures from your event. We are so glad that you were able to be a part of InOMN. From your pictures and the report on your website, it sounds like events in Serbia were a success! We hope you will be able to organize InOMN events for next year.

Best regards,

Andy”

Inače osoba koja se potpisala, Andy, je zapravo Andrew Shaner, jedan od organizatora InOMN na međunarodnom nivou. Zaista nam je drago da smo uradili dobar posao, ali smo ponosni i na naše članove i posetioce koji su takođe doprineli da ovaj projekat bude uspešan. Nadamo se da ćemo i u budućem periodu ostvariti ovakve uspehe i realizovati puno drugih projekata.

Leave a Reply