Izložba dečijih radova u okviru konkursa “Kako dete vidi Svemir?”

Astronomsko udruženje “Eureka” je organizovalo dečiji likovni konkurs “Kako dete vidi Svemir?”. Konkurs je realizovan od 01.05. do 01.06.2020. godine. Tom prilikom pristigao je veliki broj crteža mališana koji su nam predstavili svoj pogled u Svemir.  Ovo je virtuelna izložba svih pristiglih radova. 

Po završetku konkursa, članovi astronomskog udruženja “Eureka” su glasanjem odabrali 3 najbolja rada, iako smatramo da su svi radovi podjednako dobri. U odabiru najboljih radova učestvovalo je 10 članova udruženja i Nikola Božić, programski direktor IS “Petnica”. 

Ovaj projekat podržala je izdavačka kuča “Kreativni centar”, koji su pobednicima pokloni paket prilagođen njihovom uzrastu u kome se, između ostalog, nalazila i knjiga “Astronomija” za decu Nikole Božića.  Ovim putem koristimo priliku da im se zahvalimo. 

Svi učesnici na konkursu su dobili sertifikat od astromoskog udruženja “Eureka”. 

Zahvaljujemo se svim učesnicima, roditeljima, učiteljima, vaspitačima i nastavnicima koji su doprineli da deca učestvuju u ovom konkursu. 

Uživajte u ovim umetničkim delima, jer svaki zrači drugačikom kosmičkom energijom. Isto tako, nastavite da pratite naš rad jer nas u budućnosti očekuje još dosta projekata u kojima i vi možete učestvovati.

LINK ALBUMA: https://photos.app.goo.gl/JsyDpUMkuWBoUdwQA