Poziv na SCS Hakaton: Pogled iz orbite

U periodu od 22-23. maja fondacija Serbian Case for Space uz podršku partnera: Republičko-geodetskog zavoda, UNDP Serbia i kompanije Planet organizuje hakaton: Pogled iz orbite! Svi prijavljeni dobiće priliku da uz pomoć satelitskih i drugih otvorenih podataka kreiraju rešenja koja mogu da pokrenu društveno-odgovorne i važne promene u našem okruženju, a za sve to – budu vredno nagrađeni.

Na samom početku, pred takmičarima se nalazi zanimljiv izbor – imaćete priliku da se odlučite za koji od 3 ponuđena izazova želite da pronađete rešenje:
1. Prirodne nepogode
2. Zaštita životne sredine
3. Unapređenje ekonomskog razvoja

Zatim je potrebno još samo da okupite tim (od najviše 5 ljudi) ili da se prijavite samostalno – a na vašu mejl adresu će stizati zanimljivi i korisni sadržaji koji će vam pomoći da dodatno razmislite o ideji i temama važnim za lokalno okruženje i izabrani izazov.

One najuspešnije očekuju vredne novčane i nenovčane nagrade, zbog čega vas pozivamo da posetite stranicu posvećenu hakatonu (http://serbiancaseforspace.com/#/rgz-hackathon-2021) i saznate više o samom takmičenju i konceptu, kao i o prijavama za isti.

Iskoristite priliku da upoznate talentovane kolege iz okruženja i osvojite vredne nagrade – vidimo se na SCS Hakatonu: Pogled iz orbite! Za sva važna pitanja i konsultacije, možete se obratiti organizatorima putem mejla scs@serbiancaseforspace.com.