Obeleženo 10 godina rada AU “Eureka”

U subotu 07. marta 2020. godine u prostorijama PKS RPK Kruševac održana je svečanost povodom 10 godina rada AU “Eureka”. Pred početak svečanost održana je izborna skupština na kojoj je pored usvajanja izveštaja o finansijskom poslovanju udruženja i izveštaji o aktivnostima u prethodne 4 godine, održan i izbor novog rukovodstva udruženja. Novi predsednik udruženja je Miloš Stanković, dok su članovi UO pored predsednika i Anđela Petrović i Stefan Anđelković.

Na svečanosti je prisutnim gostima predstavljen rad udruženja u prethodnih 10 godina, kao i planovi za naredni period. Predstavljen je kratak promotivni film o radu udruženja, a nakon toga uručene su zahvalnice. Nažalost zbog obaveza jedan deo gostiju nije mogao da prisustuje, ali su poslali čestitke i tom prilikom pročitana su pisma čestitke prof. dr Dragana Gajića, predsednice Mense Srbije Aleksandre Borović, urednika Brainz TV Živojina Petrovića i predsednika Akademije Nacionalnog razvoja Filipa Čolakovića.

Fotografije sa događaja možete pogledati u albumu, na sajtu RTK prilog o istom, dok na sajtu lista Grad odličan izveštaj o samoj svečanosti.