Promocija rada Mladih ambasadora u Kruševcu

U petak 29. decembra 2017. godine u prostorijama Privredne komore Srbije – Regionalna privredna komora Kruševacodržana je promocija rada i ostvarenih rezultata Mladih ambasadora u Kruševcu. Pored učešća u aktivnostima na niovu grada, akcenat je na promociji stavljen na projekat EU ambasadori koji je realizovan u prethodnom periodu. Mladi ambasadori su prisutnima predstavili ukratko projekat, aktivnosti koje su realizovane i preporuke koje su pripremili iz domena kulture, obrazovanja i preduzetništva, a u cilju približavanja naše zemlje EU. Prezentaciji su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika za društvene delatnosti Jelena Milanović, načelnik školske uprave Zoran Asković i direktor ARRRO Aleksandar Šaronjić.

Napravljen je dogovor da posle praznika Mladi ambasadori u gradskoj upravi održe kraću prezentaciju svojih preporuka direktorima kulturnih institucija i upućen je poziv od strane načelnika školske uprave da se blisko sarađuje na daljoj izradi preporuka za unapređenje obrazovnog sistema. Fotografije sa događaja možete videti u galeriji.

Može se reći da je 2017. godina za Mlade ambasadore bila uspešna i nadamo se da će se taj trend nastaviti i u 2018. godini.