Najava projekta IRhub u Kruševcu

U skladu sa planiranim aktivnostima i težom za implementacijom savremenih metoda i tehnologija u obrazovanju, Akademija nacionalnog razvoja je oformila međunarodni tim na projektu IRhub (Aj-Ar-Hab), koji za cilj ima da formira onlajn platformu, korišćenjem savremenih softverskih rešenja, koja će omogućiti učesnicima iz celog sveta da učestvuju u konferencijama, panel diskusijama i seminarima koji će se baviti nekom gorećih ali i bazičnih tema iz oblasti međunarodnih odnosa.

Organizatori su uvereni da će kroz razvoj ovog projekta učesnicima biti omogućeno da od svoje kuće, uz uslov pristupa internetu i prethodnu registraciju, učestvuju u kvalitetnim diskusijama i predavanjima od strane eminentnih stručnjaka iz sveta. Za sada je interesovanje za ovaj projekat kroz reči podrške izrazilo više stručnjaka iz Evrope, Azije i Južne Amerike.

U prostorijama Centra za stručno usavršavanje u Kruševcu biće organizovan prenos uživo. Webinar će biti u subotu 23. aprila u Centru za stručno usavršavanje sa početkom u 12 časova. Svi koji su zainteresovani za webinar mogu se registrovati na sledećem linku https://attendee.gotowebinar.com/register/4997542406037545731

Zvaničnu internet prezentaciju ovog projekta možete posetiti na adresi www.irhub.org