Dodela nagrada kapetan Miša Anastasijević

U svečanoj sali kruševačkog pozorišta održaće se svečanost dodele priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“, 26. marta 2015. godine (četvrtak), u 17 časova.

Tom prilikom, biće nagrađeno 20 istaknutih privrednika, kompanija, preduzeća i brendova, ustanova i pojedinaca sa područja Rasinskog okruga, koji su se istakli svojim radom i stvaralaštvom u 2014. godini, kao i ambasador NR Kine u Srbiji, Nj.E. G. Li Mančang, i gradonačelnik Krfa – grada pobratima, Kostas Nikoluzas.

Svečanost se održava u prisustvu nagrađenih privrednika, medija i gostiju. Domaćini svečanosti su gradonačelnik Kruševca – Dragi Nestorović, predsednik Regionalne privredne komore – Predrag Vukićević, i direktor Media Inventa Novi Sad – Vlado Markanović.

Nagrađene će pozdraviti gradonačelnik Kruševca – Dragi Nestorović, dok će o srpskom zadužbinarstvu kroz vekove i zadužbinaru kapetanu Miši Anastasijeviću, čije ime nosi nagrada, besediti poznati srpski pesnik i književniik – Pero Zubac iz Novog Sada.

Jedan od nagrađenih je i Zoran Tomić, predsednik AU “Eureka” koji će dobiti nagradu za doprinos nauci. Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovoj svečanosti i podrže našeg predsednika.